transport albania, transport grecia, transport bulgaria, transport serbia, transport macedonia, transport international de marfa

Transporturi Internationale

Oriunde in Europa
Transporturi de Marfuri La preturi competitive
365 zile pe an Transport intracomunitar si extracomunitar

Termeni si Conditii

Inainte de vizualizarea prezentului website, trebuie sa luati la cunostinta si sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare prezentate in continuare.

Datele continute in acest site au titlu informativ si nu pot fi considerate angajamente contractuale. Paginile site-ului constituie o prezentare generala a serviciilor oferite de Profesional Trans SRL. Vom depune toate eforturile sa va furnizam informatii cat mai exacte insa intreg continutul este prezentat sub rezerva greselilor de redactare si nu este contractual.

Continutul paginilor site-ului www.profesionaltrans.ro este protejat de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial, fara acordul scris al detinatorului de drept, Profesional Trans SRL.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile prezentului acord, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

Sunteti de acord sa nu folositi nici un dispozitiv sau programe de copiere software, pentru a monitoriza, copia, reproduce, altera, distribui, modifica sau folosi in scopuri comerciale sau in orice alt scop continutul acestui site (sau orice parte din el), fara o autorizatie scrisa din partea detinatorului acestui site.
In cazul oricaror daune cauzate de dvs. acestui site veti fi de acord sa platiti toate daunele provocate. in plus, orice atac asupra site-ului constitue infractiune si va fi pedepsit conform legislatiei in vigoare.

Unde ne gasiti?

Transport International | Targoviste, Str. Eroilor, Nr. 2B
transportatori Profesional Trans SRL
Targoviste, Dambovita , Romania
RO6681157, J15/1660/1994

Asiguram transport international de marfa pentru dvs. 365 zile pe an. Suntem disponibili 24 ore pe zi, 7 zile din saptamana.
 
Telefon: +40 245 217 929
Fax: +40 245 217 929
Mobil: +40 743 340 350
Email: office@profesionaltrans.ro

Serviciile Noastre

  • - Transport de marfa intern si international.
  • - Export din Romania catre tari din Uniunea Europeana si import din tari ale Uniunii Europene catre Romania.
  • - Export si import in tarile din Balcani: Grecia, Bulgaria, Albania, Serbia etc.
  • - Camioane cu incarcare completa - oferim solutii de transport rutier de marfa cu camioane cu prelata cu capacitate de 20t, pe diferite trasee.
  • - Servicii de grupaj si incarcari partiale - atat pentru exportul din Romania cat si pentru importul catre Romania.