transport albania, transport grecia, transport bulgaria, transport serbia, transport macedonia, transport international de marfa

International Logistics

Anywhere in Europe
Transportation Logistics At competitive prices
365 Days a year European and Non-European route

Terms

Inainte de vizualizarea prezentului website, trebuie sa luati la cunostinta si sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare prezentate in continuare.

Datele continute in acest site au titlu informativ si nu pot fi considerate angajamente contractuale. Paginile site-ului constituie o prezentare generala a serviciilor oferite de Profesional Trans SRL. Vom depune toate eforturile sa va furnizam informatii cat mai exacte insa intreg continutul este prezentat sub rezerva greselilor de redactare si nu este contractual.

Continutul paginilor site-ului www.profesionaltrans.ro este protejat de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial, fara acordul scris al detinatorului de drept, Profesional Trans SRL.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile prezentului acord, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

Sunteti de acord sa nu folositi nici un dispozitiv sau programe de copiere software, pentru a monitoriza, copia, reproduce, altera, distribui, modifica sau folosi in scopuri comerciale sau in orice alt scop continutul acestui site (sau orice parte din el), fara o autorizatie scrisa din partea detinatorului acestui site.
In cazul oricaror daune cauzate de dvs. acestui site veti fi de acord sa platiti toate daunele provocate. in plus, orice atac asupra site-ului constitue infractiune si va fi pedepsit conform legislatiei in vigoare.

Where to find us?

International Transportation | Targoviste, 2B Eroilor Street, RO
transportatori Profesional Trans SRL
Targoviste, Dambovita , Romania
RO6681157, J15/1660/1994

We provide international freight for you, 365 days a year. We are available 24 hours a day, 7 days a week.
 
Phone: +40 245 217 929
Fax: +40 245 217 929
Cell: +40 743 340 350
Email: office@profesionaltrans.ro

Our Services

  • - Domestic and international freight.

  • - Exports from Romania to the EU countries and imports from EU countries.
  • - Export and import in the Balkans: Greece, Bulgaria, Albania, Serbia etc.
  • - Trucks with full charge - we offer transportation solutions with 20t capacity tarpaulin trucks, on various routes.
  • - Transport services in groupage and partial loads - both exports and imports.