Servicii 2018-07-11T14:28:23+00:00

Furnizarea de servicii de calitate este preocuparea noastra atunci cand vine vorba despre transportul de marfa la nivel intern si international.
Tocmai de aceea, va punem la dispozitie:

Organizam transport international de marfa pe intreg teritoriul Europei, atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. Executam servicii de transport in baza conventiilor internationale CMR/TIR

Transport de marfa camion complet

Suntem la dispozitia dumneavoastra atunci cand aveti nevoie de transport international de marfuri din Romania catre diferite destinatii din Europa sau din afara Europei, atat import din Europa cat si din spatiul extracomunitar catre Romania. Va oferim servicii de transport, in funtie de tipul marfii, in camioane de diverse capacitati si carosari, atat pentru marfuri generale cat si pentru marfuri ADR, care vor prelua marfa si o vor livra in deplina siguranta la destinatie, in cel mai scurt timp.

Grupaje de marfa

Daca doriti sa transportati cantitati mai mici de un palet ( cutii, baloti, colete, etc) pana la cantitati care pot ocupa 80-90% din volumul unui camion, din Romania catre intreaga Europa si / sau spatiul extracomunitar, iar la import catre Romania din Europa si / sau spatiul extracomunitar.

Loading...

Principala noastra arie de actiune este zona Balcani: Bulgaria, Grecia, Macedonia, Albania, Serbia.