Despre noi 2018-07-26T12:45:00+00:00

Scurt istoric


Profesional Trans SRL a fost infiintata in anul 1994, ca societate cu raspundere limitata, avand capital autohton privat si obiect principal de activitate, transporturi rutiere de marfuri.

Initial, compania a fost gandita pentru a desfasura activitati de transport de marfuri generale in trafic intern. Ulterior, datorita dinamicii pietei transporturilor, Profesional Trans, a devenit o societate cu arie de acoperire internationala, ce efectueaza transporturi intercomunitare dar si extracomunitare. Avem ca arie principala de actiune, transporturi in zona Balcani: Bulgaria, Grecia, Macedonia, Albania etc. Din anul 1996 suntem membrii UNTRR.

In ultimii ani, volumul marfurilor pe care il transportam a devansat capacitatile noastre interne de transport, astfel incat apelam la subcontractori – operatori. In acest sens, am licentiat firma pentru servicii conexe – Casa de Expeditii.

Faptul ca am reusit sa avem in portofoliul de clienti societati cu renume, se datoreaza in mare masura si angajatilor nostri, cu care am putut sa prestam servicii de calitate – componenta obligatorie in derularea contractelor de transport. De aceea spunem: „E timpul sa lucrezi cu profesionistii!”

Ce ne-a adus pana aici?


  • Un management eficient si realist

  • O politica de marketing axata pe performanta

  • O echipa energica si profesionista

  • Adopratea unor standarde inalte ale calitatii

Galerie Foto